Swapbox d54324fbf5e768f457f156ed257eb45da6c82f3da724bfdf07079540a33a4e18 INEXSO 12 rum

Den Aarhusianske iværksættervirksomhed INEXSO, der startede med en problemstilling og en forretningside ved iværksætterkonkurrencen “Startup Weekend” på Incuba Navitas i Aarhus tilbage i slutningen af oktober 2015, sætter med raketfart kraftige fodspor i det danske venture og iværksættermiljø.

På ganske kort tid er det lykkedes den 34 årig serieiværksætter Kasper Hessellund Hansen og hans partner, 22 årige IT udvikler og maskiningeniør studerende Ásgeir Gunnarsson, samt resten af deres team at gå fra en problemstilling og forretningside til en virksomhed, der allerede inden produktlancering vækker stor interesse fra både ind- og udland.

“Vi har nu været igang i nogle måneder og har netop indgået en aftale om kapitaltilførsel i million størrelsen til INEXSO. Det gør det muligt for os at komme i markedet og teste vores produkter og markedspotentiale af sammen med udvalgte Pilotprojekt kunder i hen over sommeren”
- fortæller Kasper stolt.

INEXSO KERNEVÆRDIER

1. SIKKERHED

Vores kommende nøgleudvekslingsbokse lever op til kravene fra forsikringsselskaber og EN-standarder. Der sikrer at du trygt kan opbevare dine værdigenstande.

2. SERVICE

Det er en mærkesag for os at have de mest glade og tilfredse kunder. Derfor har vi døgnbemandet kundeservice 24/7/365.

3. KVALITET

I alle vores produkter bruger vi kvalitets materialer for at sikre lang levetid og et æstetisk udtryk. Desuden bliver alle vores produkter produceret i Danmark.
Derved sikres en høj kvalitet.


Ønsker du at være en del af et pilotprojekt?


Vi søger virksomheder der kunne tænke sig at være en del af vores pilotprojekt med vores kommende intelligente nøgleudvekslingsboks.

Såfremt dette har interesse eller ønsker du mere information kan du kontakte os på +45 25 94 96 98